Menu Luk

Biografi

Biografi

Mit fulde navn er Ismagna Marques de Melo Olsen, og jeg er brasilianer. Mange danskere kalder mig blot for ’Isma’. Jeg blev født den 21. december 1975 i den brasilianske havneby, Recife som ligger i det nordøstlige Brasilien, ud mod Atlanterhavet – 8 breddegrader syd for Ækvator. Recife, som er Brasiliens 9. største by, bliver også kaldt for Brasiliens Venedig på grund af de mange kanaler og floder, der gennemskærer byen.

Jeg er den ældste i en søskendeflok på 5. Jeg har 3 brødre og en søster, og de bor alle med deres ægtefæller i omegnen af Recife, ligesom mine forældre. Som yngre studerede jeg marketing på et stort universitet i Recife, og ved siden af studierne var jeg en meget benyttet fotomodel. Jeg var jævnligt på forsiden af diverse, lokale magasiner og reklamer. Så det med at posere foran mange mennesker er ikke nyt for mig og forekommer mig ganske naturligt. Jeg hører tit fra kunderne, at jeg tramper ind i hjertet på folk med træsko på, dels på grund af min charme, men også på grund af min attitude og naturlige måde at agere på overfor andre mennesker. Jeg elsker at optræde og vise mig frem og er absolut ikke genert. Ved at booke mig som model til Jeres næste event bliver I bestemt ikke skuffet. Se billeder fra tidligere events her.

Som person er jeg meget udadvendt og har nemt til smil og latter. Derudover er jeg kreativ, imødekommende, perfektionist, udholdende, fleksibel, dynamisk, serviceminded, pålidelig, engageret og tillidsvækkende.

Jeg kom til Danmark første gang i august 2013, og har boet her fast siden april 2015, fordi jeg blev gift med en dansk mand. Da jeg fik min opholdstilladelse i januar 2016 begyndte jeg at lære dansk på sprogskolen for udlændinge. Og senere samme år startede jeg som model i Danmark. Jeg elsker jobbet som model, hvad enten det er som croquis, bodypainting eller skulpturmodel. Jeg lever mig fuldstændigt ind i det, og det er blevet en stor del af min identitet. Book mig til Jeres næste event og I vil få en oplevelse for livet.

Croquismodel
Croquismodel

PERSONLIGE DETALJER:

Navn: Ismagna Marques de Melo Olsen

Fødselsdato: 21. december 1975

Højde: 170 cm

KONTAKTOPLYSNINGER:

Telefon: +45 21 63 40 57

E-mail: ismagna.marques@gmail.com

KROPSMÅL:

Talje: 84 cm

Hofter: 100 cm

Bryster: 102 cm

Øjne: Mørkebrune

Hårfarve: Mørkebrun

Skostørrelse: 37